Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Teatre)

Boja
Logo de l'activitat Boja

Dimecres 19:00 a 20:00

29 de novembre de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Artista: Mariona Esplugues

«Què em passa?» La Mariona Esplugues fa anys que s'ho pregunta. Després de setze anys de visites a les consultes de diversos psiquiatres, ningú es pot arribar a imaginar que les respostes al seu dubte existencial poden arribar a ser tan inèdites com còmiques. Per això, l'actriu ha decidit crear un espectacle sobre la recerca de la seva pròpia identitat i del sentit de la vida quan sembla que ja res no té sentit.

Boja retrata en primera persona l'experiència viscuda per la Mariona els darrers anys a diferents consultes de professionals de la salut mental. És una performance, una reivindicació i un acte de llibertat de l'actriu en clau de comèdia.

L'obra també parla d'un tabú social. Explica la Mariona Esplugues que «Tothom sap que està prohibit dir que vas al psiquiatra. Si ho diguessis, potser et mirarien malament, o potser ni tan sols et mirarien».

Boja es va estrenar al Teatre Eòlia, el 23 d'abril de 2022. Després d'un gran èxit de públic i crítica, ha girat i seduït noves platees a Catalunya.

La crítica ha dit:

«La Mariona és molt punk, terriblement honesta, però res està deixat a la improvisació». «El seu monòleg l'haurien de receptar tots els psicòlegs especialistes en trastorns mentals. Tot i que a la resta de la societat també ens va molt bé conèixer la seva història». Martí Figueras al Núvol

Un espectacle per a més de 14 anys.

Preu: Gratuït

Dimecres
29/11/2023

getImatge

Abans d’inscriure’t, llegeix amb atenció


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA SEDETA

SICILIA, 321
08025 BARCELONA
932073703
coordinacio@cursoslasedeta.cat

Logo Miram Cloud