Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Teatre)

Novetat
Cía. Don Davel, ‘Le Fumiste’
Logo de l'activitat Cía. Don Davel, ‘Le Fumiste’

Dimecres, de 17.30 h

14 d'abril de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Els records són com fum. I com el fum, viatgen. Van d’un pot a un altre, d’un got a una gerra i després a una copa i a una ampolla i a un flascó... Els records són com fum, que passen de ser memòria del passat al vímet amb què construirem un altre futur, que teixeixin trames indestructibles que travessen generacions i generacions. I, transformats en fum, els records són el material amb el qual s’han construït els somnis del Fumiste.

Preu: Gratuït

Dimecres
14/04/2021
Novetat
Cía. La niña bonita, ‘Amy (& the orphans)’
Logo de l'activitat Cía. La niña bonita, ‘Amy (& the orphans)’

Divendres, de 19 h

30 d'abril de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Qui és més orfe: qui ha perdut el pare o qui no ha sabut trobar mai els seus sentiments? Qui és més orfe: qui abandona o qui és abandonat? L’Amy és abandonada, una altra cosa és que se senti orfe. L’Amy no és exactament igual que els altres, però no li fa cap falta. L’Amy no necessita ajuda: potser els altres sí, perquè ni han après a viure, ni a acceptar tot allò que la vida els hi ha regalat, ni a deixar marxar tot allò que els ha pres.

Preu: Gratuït

Divendres
30/04/2021
Novetat
La Lola. Memorias de una mujer republicana
Logo de l'activitat La Lola. Memorias de una mujer republicana

Dissabte, de 18 h

27 de març de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Teatre a càrrec de la companyia La Voz Ahogada Projecte Escènic. La Lola recorda, als seus 100 anys, tota una vida de lluita. Amb un sentit de l’humor i una alegria desbordants, ens explica com va patir pel fet de ser dona, per voler pensar lliurement i per creure en valors com la llibertat i la democràcia en una època de silenci, de repressió, d’injustícies i de falta de llibertats. El viatge de la Lola va d’un poble petit de Múrcia fins al Burgos franquista, del Camp de la Bota fins al mercat de Poble Nou; sempre amb un somriure, sempre alegre, contagiant a tothom la seva força i les seves ganes de viure.

Preu: Gratuït

Dissabte
27/03/2021

Tallers Culturals Primavera 2021

Renovacions Del 8 al 14 de març (presencial de dilluns a divendres o en línia)

Inscripcions A partir del 15 de març (presencial o en línia)

Pots fer la teva inscripció al centre de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h o online en aquesta mateixa pàgina.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Com pots inscriure't?

Primer has de registrar-te i omplir les teves dades a Registre. Un cop registrat has d'accedir al Login i ja podràs inscriure't.

Abans d'inscriure't

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona. Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA SEDETA

SICILIA, 321
08025 BARCELONA
932075220
coordinacio@cursoslasedeta.cat

Logo Miram Cloud