Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Barcelona Districte Cultural )

Músiques per a la vida i la dignitat
Logo de l'activitat Músiques per a la vida i la dignitat

Divendres, 29 de novembre de 21 a 22.30 h

29 de novembre de 2019

Espai: SALA D'ACTES

La música com a crit, com a bandera, com a salvaguarda contra la desraó de la raó. La música com a salvavides i àncora, com a medecina i muralla rere la qual ens podem protegir. Jordi Savall ha creat Orpheus XXI, una formació integrada per músics professionals refugiats a Europa com a conseqüència de les situacions de guerra, barbàrie i gana que es viuen als seus països, i amb ells interpreta la música dels seus llocs d’origen. Música que no es pot oblidar ni perdre, que s’ha de mantenir tan viva com els records.

Preu: Gratuït

Divendres
29/11/2019
Píndoles
Logo de l'activitat Píndoles

Divendres, 8 de novembre de 20 a 21.15h

8 de novembre de 2019

Espai: SALA D'ACTES

Qui ha dit que necessitem un escenari? Qui ha dit que no podem fer teatre en llocs on ningú pensaria que es pot fer teatre? I per què només gaudir d’una història d’una hora si podríem gaudir de tres històries de 20 minuts? Tres i en tres llocs diferents? Prepareu-vos, perquè aquí res no serà com esteu acostumats. Res d’arribar, seure a la vostra butaca i esperar. No. Ni hi ha escenari ni estareu quiets. Us convidem a un tres en un del teatre amb tres històries curtes i sense escenari.

Preu: Gratuït

Divendres
08/11/2019
Taller de música per a nadons (0-3 anys)

Dimecres, 2 d''''octubre de 17.30h

2 d'octubre de 2019

Espai: SALA D'ACTES

Viu el Teatre proposa, de la mà de la músic Lorena Lliró, un taller pels més petits basat en els sons i els instruments de l’espectacle Cinemúsica. Escoltarem, tocarem, mirarem, sentirem i jugarem amb la bellesa de la música. Tres, dos, un… comencem! Proposta de joc lliure, una instal·lació amb moquetes i jocs per descobrir i experimentar amb materials naturals. Activitat complementària a l'espectacle de Cinemúsica.

Preu: Gratuït

Dimecres
02/10/2019
¿Qué fue del siglo XX? Una historia de 091
Logo de l'activitat ¿Qué fue del siglo XX? Una historia de 091

Dimarts, 22 d''''octubre de 19 a 20.15h

22 d'octubre de 2019

Espai: SALA D'ACTES

Poques bandes han estat capaces de resumir tot el segle XX en només una cançó. Els granadins 091 en van ser una. Però no va ser aquest el seu únic encert perquè durant poc més d'una dècada, abans de separar-se el 1996, van ser una de les formacions més trencadores de l'escena musical de Granada, que era com dir de l'escena musical espanyola. Allà, a Granada, entre coves plenes de rates i bars envaïts pels escarabats, els 091 es van convertir en una llegenda en qui fins i tot va creure Joe Strummer.

Preu: Gratuït

Dimarts
22/10/2019
    Anterior    1  2  Següent    

Inscripcions

A partir del 2 de setembre; al centre de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h o online en aquesta mateixa pàgina.

Com pots inscriure't?

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant "Login", sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, clicant a "Registre".

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona. Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA SEDETA

SICILIA, 321
08025 BARCELONA
932075220
coordinacio@cursoslasedeta.cat

Logo Miram Cloud