Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Barcelona Districte Cultural )

Lisbon Beat
Logo de l'activitat Lisbon Beat

Dimarts, 25 de febrer de 19 h

Espai: SALA D'ACTES

Lisbon Beat no és només la història de com una música arribada de les colònies africanes (Cap Verd, Sâo Tomé, Guinea Bissau, etcètera) ha anat canviant els seus registres a les barriades més marginals de la capital portuguesa, allà on el fado es desdibuixa. També és la història de com la gent que fa aquesta música s’ha anat transformant fora de la que era la seva terra, de com els batega el cor i de quins desitjos, quines pors, quines alegries i quines penes traspua.

Preu: Gratuït

Tipitips: qui juga? A partir de 2 anys
Logo de l'activitat Tipitips: qui juga? A partir de 2 anys

Dimecres 26 de febrer, de 17.30 h

Espai: SALA D'ACTES

Tipitip-tipitip-tipitip… Caminen contents per la vida. Tipitip-tipitip-tipitip… Amb moltes ganes d’aprendre coses. Tipitip-tipitip-tipitip… Divertits i amb ganes de divertir i de divertir-se. Així són els juganers personatges d’aquesta cinta d’animació, Tipitips, que planteja als més menuts, amb dibuixos de traç simple i sense paraules, situacions quotidianes com una visita al supermercat o una nit a casa d’un amic, per ajudar-los a afrontar-les sempre amb èxit.

Preu: Gratuït

Inscripcions

A partir del 16 de desembre; al centre de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h o online en aquesta mateixa pàgina. Si has fet un taller aquesta tardor, pots renovar la teva plaça del 2 al 13 de desembre.

Com pots inscriure't?

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant "Login", sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, clicant a "Registre".

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona. Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA SEDETA

SICILIA, 321
08025 BARCELONA
932075220
coordinacio@cursoslasedeta.cat

Logo Miram Cloud