Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Barcelona Districte Cultural )

Anna Colom, "Cayana"
Logo de l'activitat Anna Colom,

Divendres 2 d''octubre, de 21 h

Espai: SALA D'ACTES

Fondre-les i confondre-les fins que no se sàpiga quina és quina, ni d’on venen ni cap on caminen. Fondre-les i confondre-les fins que totes semblin una, formada per totes les que han estat disposades a contaminar-se per enriquir-se. Així es treballen les músiques al gresol de la cantaora Anna Colom (acompanyant habitual de Rosalía), que casa ritmes d’arrel flamenca amb branques que ens fan viatjar a les dues ribes de l’Atlàntic, en aquesta Cayana que atia amb el foc de la passió.

Preu: Gratuït

Aupa Quartet, "Laboratori Sonor"
Logo de l'activitat Aupa Quartet,

Dimarts 22 de setembre, de 17.30 h

Espai: SALA D'ACTES

Jugar a fer música. I, jugant, entendre-la. Jugar en un equip de primera divisió del violí, la viola i el violoncel que ens convida al seu Laboratori sonor per ensenyar-nos trucs per fer retrucs amb els peus a les tecles gegants d’un piano o compondre una melodia donant-nos copets al pit. D’aquest Laboratori sonor , en sortiran pocions màgiques fetes de notes i ritmes, saborosos còctels musicals amb els quals els més petits es podran iniciar en la cuina del do-re-mi-fa-sol-la-si. Voleu provar els seus elixirs?

Preu: Gratuït

In-Edit: A life in Waves
Logo de l'activitat In-Edit: A life in Waves

Dimarts 24 de novembre, de 19 h

Espai: SALA D'ACTES

El mágico, cándido mundo de Suzanne Ciani, pionera de la música electrónica y de los efectos musicales para publicidad. Sonidos marcianos de sintes modulares, sensualidad a raudales, reinvención new age y una irreductible fuerza de voluntad para prosperar en un negocio en el que no tenía más remedio que ser mejor que los hombres. (Brett Whitcomb / USA / 75 min / 2017)

Preu: Gratuït

In-Edit: Lambert & Stamp
Logo de l'activitat In-Edit: Lambert & Stamp

Dimarts 15 de desembre, de 19 h

Espai: SALA D'ACTES

Una amistad que cambió el rock. Kit Lambert (clase alta, gay) y Chris Stamp (clase obrera, hetero) se asocian como managers de The Who, modelando a grupo y audiencia a su paso. Una obra profunda, vibrante, plagada de anecdotario y reflexiones hondas. Mods, juventud, rebelión, The Who, clase, pop, arte: está todo aquí. (James D. Cooper / 2014 / EUA / 117 min)

Preu: Gratuït

Tallers Culturals Tardor 2020

Renovacions De l'1 al 4 de setembre (presencials i online) i de l'1 al 6 de setembre (només online)

Inscripcions A partir del 7 de setembre (presencial i online)

Pots fer la teva inscripció al centre de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h o online en aquesta mateixa pàgina.

Com pots inscriure't?

Primer has de registrar-te i omplir les teves dades a Registre. Un cop registrat has d'accedir al Login i ja podràs inscriure't.

Abans d'inscriure't

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona. Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA SEDETA

SICILIA, 321
08025 BARCELONA
932075220
coordinacio@cursoslasedeta.cat

Logo Miram Cloud