Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Barcelona Districte Cultural )

2princesesbarbudes, "La bona vida"
Logo de l'activitat 2princesesbarbudes,

Dimecres 4 de novembre, de 17.30 h

4 de novembre de 2020

Espai: SALA D'ACTES

Paleolític? Neolític? Fa tants anys que tot ens sembla la mateixa edat de pedra... però no. I aquí hi ha 2princesesbarbudes per posar les coses al seu lloc i demostrar-nos que on hi hagi un paleolític, cap neolític no hi té res a fer. Per què? Perquè els paleolítics vivien del que trobaven, perquè encara no els havia passat pel cap conrear la terra i, com que no la conreaven, tampoc la consideraven com a pròpia i, com que no se sentien propietaris de res, tampoc estaven disposats a lluitar per res i, com que no lluitaven, no hi havia guerres i, com que no hi havia guerres, ni lluites, ni lladres, tots eren més feliços i la seva era “la bona vida”, la millor de les vides possibles, la vida a la qual ara canta aquest grup de música familiar que tant arriba a la canalla com als seus avis amb música pop feta amb instruments de joguina.

Preu: Gratuït

Dimecres
04/11/2020
In-Edit: A life in Waves
Logo de l'activitat In-Edit: A life in Waves

Dimarts 24 de novembre, de 19 h

24 de novembre de 2020

Espai: SALA D'ACTES

El mágico, cándido mundo de Suzanne Ciani, pionera de la música electrónica y de los efectos musicales para publicidad. Sonidos marcianos de sintes modulares, sensualidad a raudales, reinvención new age y una irreductible fuerza de voluntad para prosperar en un negocio en el que no tenía más remedio que ser mejor que los hombres. (Brett Whitcomb / USA / 75 min / 2017)

Preu: Gratuït

Dimarts
24/11/2020
In-Edit: Lambert & Stamp
Logo de l'activitat In-Edit: Lambert & Stamp

Dimarts 15 de desembre, de 19 h

15 de desembre de 2020

Espai: SALA D'ACTES

Una amistad que cambió el rock. Kit Lambert (clase alta, gay) y Chris Stamp (clase obrera, hetero) se asocian como managers de The Who, modelando a grupo y audiencia a su paso. Una obra profunda, vibrante, plagada de anecdotario y reflexiones hondas. Mods, juventud, rebelión, The Who, clase, pop, arte: está todo aquí. (James D. Cooper / 2014 / EUA / 117 min)

Preu: Gratuït

Dimarts
15/12/2020
In-Edit: Si me borrara el viento lo que yo canto
Logo de l'activitat In-Edit: Si me borrara el viento lo que yo canto

Dimarts 10 de novembre, de 19 h

10 de novembre de 2020

Espai: SALA D'ACTES

La reveladora història del cantautor Chicho Sánchez Ferlosio i del seu disc clandestí Cançons de la resistència espanyola, de 1963, que es convertí en un símbol antifeixista a Escandinàvia, Llatinoamèrica i Alemanya de l'Est. (David Trueba / Espanya / 89 min / 2019)

Preu: Gratuït

Dimarts
10/11/2020
  Anterior    1  2    Següent  

Tallers Culturals Tardor 2020

Renovacions De l'1 al 4 de setembre (presencials i online) i de l'1 al 6 de setembre (només online)

Inscripcions A partir del 7 de setembre (presencial i online)

Pots fer la teva inscripció al centre de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h o online en aquesta mateixa pàgina.

Com pots inscriure't?

Primer has de registrar-te i omplir les teves dades a Registre. Un cop registrat has d'accedir al Login i ja podràs inscriure't.

Abans d'inscriure't

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona. Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA SEDETA

SICILIA, 321
08025 BARCELONA
932075220
coordinacio@cursoslasedeta.cat

Logo Miram Cloud