Logo del centre cívic
Novetat
Pedro Burruezo & Nur Camerata
Logo de l'activitat Pedro Burruezo & Nur Camerata

Divendres de 20 h

26 de novembre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Pedro Burruezo (veu, mondol d'Algèria, percussions, narracions, recitacions, direcció), Robert Santamaría (kanun àrab), Jordi Ortega (violoncel, cors), Berna Jones (violí), Jordi Rallo (percussions orientals) i Teo Larrosa (flauta) Burruezo & Nur Camerata recuperen músiques i poesies d’homes i dones andalusins. Les canten i les reciten en àrab, català, castellà... Música i poesia medieval sota una nova perspectiva. Passat i present. Orient i Occident. El patrimoni i la petjada cultural d’Al Andalus és molt important a la cultura catalana i, en general, a tot l’estat espanyol. Aquest espectacle, un treball totalment inèdit, proposa donar a conèixer poesies (Ibn Al Arabi, Ibn Khafaja d'Alzira, Walada…), músiques tradicionals (“Nit meravellosa”, “Qalbi Andalusi”…) i referències al sufisme del llegat cultural andalusí, un llegat encara viu. Aquest espectacle ha rebut una subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de suport a la iniciativa cultural per a la producció d’espectacles i exposicions relacionades amb la Cultura Popular i Tradicional. Un espectacle evocador i exquisit. Algunes de les peces formen part del darrer treball discogràfic del grup “al-Majnún” (“el boig”, Satélite k2021), que s’estrena, precisament, amb aquest concert a La Sedeta.

Preu: Gratuït

Divendres
26/11/2021

Tallers Culturals Hivern 2022

Inscripcions A partir de dilluns dia 13 de desembre a les 9 h (presencial o en línia)

Pots fer la teva inscripció al centre de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h o online en aquesta mateixa pàgina.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

Tots els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: aforament limitat, distància de seguretat, ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i control de temperatura.
Si la situació sanitària ho requereix, estem preparades per fer els tallers que es poden adaptar en línia. Es mantindrà el calendari previst, adaptarem els continguts al format i no es cancel·laran les activitats. No ens aturem!

Suplement per al material


Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA SEDETA

SICILIA, 321
08025 BARCELONA
932075220
coordinacio@cursoslasedeta.cat

Logo Miram Cloud