Logo del centre cívic
Novetat
Amussu

Divendres de 19 h

21 de maig de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Projecció de la pel·lícula Amussu / Amussu dirigida per Nadir Boumouch. Marroc-2019-99 min-VOSC. El 2011, per salvar el seu oasi, els habitants d’Imider, van tancar una canonada d’aigua destinada a la mina de plata més gran d’Àfrica. Vuit anys després, canten recollint els fruits del seu activisme.

Preu: Gratuït

Divendres
21/05/2021

Tallers Intensius d'estiu 2021

Inscripcions A partir del 7 de juny (presencial o en línia)

Pots fer la teva inscripció al centre de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h o online en aquesta mateixa pàgina.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La voluntat del centre cívic és oferir les activitats de manera presencial. Tanmateix, si la situació sanitària ho requereix, estem preparades per passar els tallers a format en línia. Es mantindrà el calendari previst tant de la programació cultural com de les activitats formatives/tallers, i si no podem fer-ho de manera presencial, adaptarem els continguts a un format en línia i no es cancel·laran les activitats. No ens aturem!

Com pots inscriure't?

Primer has de registrar-te i omplir les teves dades a Registre. Un cop registrat has d'accedir al Login i ja podràs inscriure't.

Abans d'inscriure't

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona. Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA SEDETA

SICILIA, 321
08025 BARCELONA
932075220
coordinacio@cursoslasedeta.cat

Logo Miram Cloud