Logo del centre cívic
Festival In-Edit. Tokyo idols
Logo de l'activitat Festival In-Edit. Tokyo idols

Dimarts, 11 de desembre de a les 19 h

11 de desembre de 2018

Espai: SALA D'ACTES

Dir.: Kyoko Miyake / Canadà, Gran Bretanya / 88 min. / 2017 / Japonès El singular fenomen cultural de les idols –els milers d’adolescents japoneses que canten i ballen per satisfer les carències afectivo-sexuals d’homes adults– il·lustrat mitjançant el cas d’una d’aquestes lolites pop i de diversos fans (otakus) que es deixen l’ànima i el sou per seguir-les. Pessigar-nos no servirà: el que s’hi veu és cert.

Preu: Gratuït

Dimarts
11/12/2018

Tallers Culturals Tardor 2021

Inscripcions A partir de dilluns dia 6 de setembre a les 10 h (presencial o en línia)

Pots fer la teva inscripció al centre de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h o online en aquesta mateixa pàgina.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

Tots els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: aforament limitat, distància de seguretat, ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i control de temperatura.
Si la situació sanitària ho requereix, estem preparades per fer els tallers que es poden adaptar en línia. Es mantindrà el calendari previst, adaptarem els continguts al format i no es cancel·laran les activitats. No ens aturem!

Suplement per al material


Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA SEDETA

SICILIA, 321
08025 BARCELONA
932075220
coordinacio@cursoslasedeta.cat

Logo Miram Cloud