Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Cinema)

Novetat
In-Edit: Les Resilients
Logo de l'activitat In-Edit: Les Resilients

Dimarts de 19 h

16 de març de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Cristina Madrid / España / 2019 / 48 min Una reflexió sobre la nova consciència de l’espai de les dones a la música contemporània feta a Barcelona. Artistes com Clara Peya, Roba Estesa, Tribade o The Sey Sisters parlen sobre la seva experiència i el seu compromís polític migrant i/o feminista així com de la necessitat de generar nous i empoderadors referents femenins.

Preu: Gratuït

Dimarts
16/03/2021
Novetat
In-Edit: Sarajevo, State in time
Logo de l'activitat In-Edit: Sarajevo, State in time

Dimarts de 19 h

20 d'abril de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Benjamin Jung, Théo Meurisse / Francia / 2019 / 48 min Aquest documental concís, aspre i amb molta substància, recopila testimonis de ciutadans i artistes de Sarajevo, així com de membres del col•lectiu NSK (Nou Art Eslovè) del qual formava part el grup Laibach, per a rememorar uns concerts celebrats en temps de guerra. A la fi de 1995, quan el conflicte bèl•lic a Bòsnia s'havia cobrat unes 12.000 vides i es desconeixia si arribaria o no un alto al foc, aquesta formació, coneguda per parodiar tota imatgeria totalitària i nacionalista, va actuar davant un públic que encara vivia sota l'amenaça de bombardejos i de franctiradors. Aquest film evoca la memòria col•lectiva d'una ciutadania activa gràcies a la qual l'art va poder més que la por i la guerra.

Preu: Gratuït

Dimarts
20/04/2021

Tallers Culturals Primavera 2021

Renovacions Del 8 al 14 de març (presencial de dilluns a divendres o en línia)

Inscripcions A partir del 15 de març (presencial o en línia)

Pots fer la teva inscripció al centre de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h o online en aquesta mateixa pàgina.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Com pots inscriure't?

Primer has de registrar-te i omplir les teves dades a Registre. Un cop registrat has d'accedir al Login i ja podràs inscriure't.

Abans d'inscriure't

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona. Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA SEDETA

SICILIA, 321
08025 BARCELONA
932075220
coordinacio@cursoslasedeta.cat

Logo Miram Cloud