Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Concerts)

Novetat
APERITIUS MUSICALS: Maüpas i Clara Bosch presenten “Fulls en blanc”

Dissabte, 12.30 h

4 de novembre de 2023

Espai: Exterior

Intèrprets: Pau Mas (guitarra i veu), Clara Bosch (teclat i veu), David Gimeno (bateria), Julio Bernardo (baix i veu)
Maüpas, un dels artistes que millor representa la world music a Catalunya, estrena un nou EP pintat de sons electrònics. El disc es titula “Fulls en blanc” i en ell s'endinsa en una aventura plena de noves sonoritats sense oblidar la seva base d'arrels afrobrasileres. Aquest treball parla de nous inicis (amb els seus finals), del dolor i la bellesa que ens ofereix estar vius, i de no perdre mai les ganes de tirar endavant.
És un crit a la vida. En aquest EP inicia un nou camí en la seva trajectòria i ha decidit tornar a fer-ho acompanyat de la Clara Bosch, una artista amb qui ja ha col·laborat anteriorment i que en aquesta ocasió ha participat en totes les fases del disc.

Preu: Gratuït

Dissabte
04/11/2023
Nekro i flors
Logo de l'activitat Nekro i flors

Divendres 19:00 a 19:50

24 de novembre de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Artista: Ölivia Musyk

Desprès dels seus projectes Antich Ventura i Clamare, el duet Ölivia Musyk tanquen una trilogia entorn la pèrdua, el dol i les formes d'expressar-ho amb Nekro i Flors, un espectacle basat en la sonoritat i la paraula, on el piano i el violí d'Isabel Archs i la veu de Clàudia Balletbó, les dues components del grup, articulen l'escena.

Amb Nekro i Flors es tanca un tríptic conceptual sobre un tema tabú a la nostra societat com és el de la mort i el seu dol perquè, tal i com explica el duet, “la mort fa por i com a conseqüència és tractada com un espai aliè i llunyà a la vida. Per això ens agrada pensar que oferir un espai on es pugui donar importància i visibilitat a aquesta etapa, des d'una òptica lluminosa i fresca, pot ajudar a experimentar els processos de deixar anar d'una forma més lleugera. Si més no, durant els concerts es genera una experiència sobre el dol inevitablement col·lectiva” (Ölivia Musyk a la revista Enderrock, 07/06/2022)

En aquesta edició tenim ocasió de gaudir al complet de tot el tríptic sonor, un viatge de paraules musicades i composicions experimentsals situades entre el clàssic i el mainstream íntim.

Preu: Gratuït

Divendres
24/11/2023
Un aplauso para mí
Logo de l'activitat Un aplauso para mí

Divendres 19:00 a 20:00

10 de novembre de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Artista: Bravo

Viu un concert molt especial de la mà de Bravo, una banda de música amb cinc integrants amb diversitat funcional. Però ‘Un aplauso para mi' és molt més que una actuació, és una proposta cultural que neix de les sessions de musicoteràpia d'un grup de persones inquietes i molt creatives.

Els directes de Bravo transmeten l'alegria i l'energia de la iniciativa, son interactius i generen un espai on compartir i divertir-se. Cançons que omplen l'escenari amb reflexions sobre la superació, l'amistat, l'amor, la mort o la felicitat. Al cap i a la fi, temes universals que ens mouen a tots.

Recomanat per a més de 12 anys.

Preu: Gratuït

Divendres
10/11/2023
  12  Següent

getImatge

Abans d’inscriure’t, llegeix amb atenció


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA SEDETA

SICILIA, 321
08025 BARCELONA
932073703
coordinacio@cursoslasedeta.cat

Logo Miram Cloud