Logo del centre cívic
El jardí secret
Logo de l'activitat El jardí secret

Dimecres de 18:00 a 18:55

20 d'octubre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Artista: Lali BeGood

La creadora del kindie rock, Lali BeGood, arriba per presentar-nos les noves cançons del seu disc El jardí secret. Aquest jardí està regat d'estils tan diversos com funky, el reggae, l'ska, el rock, el folk, la ranchera o el dixieland i posa el focus en les vivències interiors i les emocions. Els nous temes parlen d'aquelles coses que ens passen per dins, en aquest “jardí secret” que cadascú té a l'interior i que cal guardar com un tresor. 
Com sempre, la Lali vol tocar i fer ballar tots els nens i nenes, incloent-hi els que els adults porten dins tota la vida. I per fer-ho ens regala cançons optimistes amb lletres intel·ligents que parlen de coses com la importància d'equivocar-se, l'aquí i l'ara, la gestió de les emocions, la grandesa de l'amor, el materialisme, etcètera. Històries quotidianes plenes de ritme, humor i bones vibracions.

LA CRÍTICA HA ESCRIT:
“Su música se sitúa en la delgada línea que une a los niños y los adultos, no en la que los separa. Música de calidad con variedad de estilos y letras dedicadas a transmitir valores contemporáneos. Canciones enfocadas a las emociones a partir de acontecimientos cotidianos, desde el fallecimiento de un familiar hasta el nacimiento de un hermano, pasando por la gestión de las frustraciones o la búsqueda de una vocación.”
(ANTONI LÓPEZ TOVAR, LA VANGUARDIA)
https://www.lavanguardia.com/vida/20210607/7509634/musica-conecta-ninos-...
 

Preu: Gratuït

Dimecres
20/10/2021

Tallers Culturals Hivern 2022

Inscripcions A partir de dilluns dia 13 de desembre a les 9 h (presencial o en línia)

Pots fer la teva inscripció al centre de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h o online en aquesta mateixa pàgina.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

Tots els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: aforament limitat, distància de seguretat, ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i control de temperatura.
Si la situació sanitària ho requereix, estem preparades per fer els tallers que es poden adaptar en línia. Es mantindrà el calendari previst, adaptarem els continguts al format i no es cancel·laran les activitats. No ens aturem!

Suplement per al material


Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA SEDETA

SICILIA, 321
08025 BARCELONA
932075220
coordinacio@cursoslasedeta.cat

Logo Miram Cloud