Logo del centre cívic
Aura
Logo de l'activitat Aura

Dijous de 20:00 a 21:00

2 de desembre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Artista: Aura

Sabeu el que és l'aura? S'anomena aura un camp energètic de radiació lluminosa multicolor que envolta les persones o els objectes com un halo i que roman invisible per a la majoria de les persones. L'origen de la paraula és grec i correspon a aer, que vol dir i que es defineix com una irradiació o sensació que emana d'alguna cosa o d'algú, provocant una impressió o sensació que varia i que pot canviar la percepció dels éssers vius que es trobin al seu voltant. 

Monique Makon i Clara Martín es van trobar a Nou Barris i de la conjunció del seu talent va sorgir el projecte musical Aura, un espai lluminós i en canvi constant, com les aures que ens envolten i que ens permeten percebre'ns i relacionar-nos més enllà del contacte físic. Des de l'escenari, Makon i Martin reivindiquen el feminisme com a lluita política i social, defensant l'empoderament i l'alliberament de les dones com a única i possible victòria. Canten per no perdre la veu davant de l'opressió constant que pateixen les dones i alhora són com l'aire fresc, la brisa, que omple tot de calma. 

Amb la Monique Makon a la veu, una de les veus més potents i càlides de Barcelona que vam descobrir gràcies a Cabal Musical (el programa d'artistes emergents del Taller de Músics als barris del Besòs) i la Clara Martín a la guitarra, rumbera i sensible a parts iguals, el seu concert és un recorregut entre les veus femenines més potents i carismàtiques dels últims anys, amb temes de soul i rhythm'n'blues amb la lluita feminista com a fons, i, des de fa poquet, incorporen composicions pròpies. 

Després de tres anys de projecte i molts canvis, Aura és un projecte consolidat que sap el que vol fer i on vol anar. 

Preu: Gratuït

Dijous
02/12/2021

Tallers Culturals Hivern 2022

Inscripcions A partir de dilluns dia 13 de desembre a les 9 h (presencial o en línia)

Pots fer la teva inscripció al centre de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h o online en aquesta mateixa pàgina.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

Tots els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: aforament limitat, distància de seguretat, ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i control de temperatura.
Si la situació sanitària ho requereix, estem preparades per fer els tallers que es poden adaptar en línia. Es mantindrà el calendari previst, adaptarem els continguts al format i no es cancel·laran les activitats. No ens aturem!

Suplement per al material


Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA SEDETA

SICILIA, 321
08025 BARCELONA
932075220
coordinacio@cursoslasedeta.cat

Logo Miram Cloud