Logo del centre cívic
In-Edit: Si me borrara el viento lo que yo canto
Logo de l'activitat In-Edit: Si me borrara el viento lo que yo canto

Dijous, de 19 h

3 de desembre de 2020

Espai: SALA D'ACTES

José Antonio Julio Onésimo Sánchez Ferlosio, conegut com Chicho Sánchez Ferlosio (1940-2003), fill del fundador de Falange Española Rafael Sánchez Mazas, germà de l’escriptor Rafael Sánchez Ferlosio, és autor de cançons que van cantar gent com Joan Báez o Joaquín Sabina, cançons que van ser himnes de la lluita antifranquista com aquell Gallo rojo, gallo negro que deia: “Gallo negro, gallo negro,/ gallo negro, te lo advierto:/ no se rinde un gallo rojo/ más que cuando está ya muerto". David Trueba recupera la història en aquest documental que reuneix imatges d’arxiu i entrevistes, entre altres, a Rafael Sánchez Ferlosio, germà d’aquest cantautor, que ja va protagonitzar un altre documental que també va signar un Trueba, Mientras el cuerpo aguante, de Fernando Trueba, i que encara és recordat amb versions tan emotives com la que Sílvia Pérez Cruz ha fet de Gallo rojo, gallo negro.

Preu: Gratuït

Dijous
03/12/2020

Tallers Culturals Hivern 2021

Renovacions Del 7 al 11 de desembre (presencials i online) i del 7 al 13 de desembre (només online)

Inscripcions A partir del 14 de desembre (presencial i online)

Pots fer la teva inscripció al centre de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h o online en aquesta mateixa pàgina.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Com pots inscriure't?

Primer has de registrar-te i omplir les teves dades a Registre. Un cop registrat has d'accedir al Login i ja podràs inscriure't.

Abans d'inscriure't

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona. Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA SEDETA

SICILIA, 321
08025 BARCELONA
932075220
coordinacio@cursoslasedeta.cat

Logo Miram Cloud