Tallers Culturals (Informàtica, noves tecnologies i TIC)

Novetat!!

GUARDA I ORGANITZA LES TEVES FOTOS

Dimarts de De 18.30 a 20:30h

Del 9 d'Octubre de 2018 al 30 d'Octubre de 2018

Espai: ESPAI 2 - INFORMÀTICA

Professor/a: RODRIGUEZ CLAVER, JAIME

Els records, ben guardats Gràcies a les càmeres digitals i els dispositius mòbils podem fer multitud de fotos i vídeos, però sovint queden oblidades perquè no sabem com gestionar-les. Aprendrem a trobar, guardar i organitzar les fotos tant a l’ordinador com al núvol. Descobrirem també com podem fer presentacions per ensenyar les fotos als nostres familiars o amics de manera amena i divertida.

Preu: 39,78 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Les inscripcions on line les podreu fer a partir del 03/09/2018
Novetat!!

INICIACIÓ A LA INFORMÀTICA

Dilluns de 17 a 18:30h

Del 8 d'Octubre de 2018 al 3 de Desembre de 2018

Espai: ESPAI 2 - INFORMÀTICA

Professor/a: PLANA SÁNCHEZ, NÉSTOR

Entén com funcionen els ordinadors Vols deixar de dependre del teu fill, nebot, net, germà, parella o veí per temes informàtics? Coneixerem què és un ordinador, quins avantatges ens pot proporcionar i aprendre a fer un bon ús d’aquesta gran eina. Perdrem la por a utilitzar-lo; clarificarem conceptes i dissiparem els dubtes més comuns, per tal de fer dels ordinadors una eina efectiva i útil pel nostre dia a dia, i que aquest “estrany” deixi de ser-ho i esdevingui un complement que ens ajudi per al nostre desenvolupament personal. No et preocupis, tots partim des de zero.

Preu: 67,14 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Les inscripcions on line les podreu fer a partir del 03/09/2018

TABLETS I SMARTPHONES

Dimarts de De 17 a 18.30h

Del 9 d'Octubre de 2018 al 4 de Desembre de 2018

Espai: ESPAI 2 - INFORMÀTICA

Professor/a: RODRIGUEZ CLAVER, JAIME

La informació al palmell de la teva mà! Tens una tauleta o un mòbil intel·ligent i no li saps treure profit? Aprendrem d’una manera pràctica a configurar els nostres dispositius i donarem trucs i recomanacions per poder aprofitar les possibilitats que ens ofereixen.

Preu: 67,14 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Les inscripcions on line les podreu fer a partir del 03/09/2018

Inscripcions

El període d'inscripcions està tancat. Podràs inscriure’t als tallers culturals el proper trimestre; al centre de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h o online en aquesta mateixa pàgina. La informació dels nous tallers es podrà consultar a finals del mes de novembre.

Com pots inscriure't?

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant "Login", sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, clicant a "Registre".

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona. Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA SEDETA

SICILIA, 321
08025 BARCELONA
932075220
coordinacio@cursoslasedeta.cat